Projecten

Op deze pagina vindt u voorbeelden van voltooide projecten.


Thumbnail Image 1
Aanleg CV installatie

In een appartement werden de ruimtes nog verwarmd door middel van gaskachels en een geiser voor het tapwater. Hier is een complete CV installatie voor in de plaats gekomen met in elke ruimte minimaal 1 radiator.

Meer foto's

Thumbnail Image 1
Installatie 14 zonnepanelen en vervanging meterkast

In Assen zijn 14 zonnepanelen geplaatst en is de meterkast vervangen. Tevens is de 1 fase aansluiting hier gewijzigd naar een 3 fase aansluiting. Dit met het oog op een eventueel toekomstige laadpaal.

Meer foto's

Thumbnail Image 1
Installatie laadpaal

Elk huis is geschikt voor een laadpaal en iedereen die dat wil, kan er een vergunningsvrij laten installeren. Bij deze laadpaal is gekozen voor een locatie aan huis met de EVBox. Deze is in verschillende type verkrijgbaar afgestemd op de specifieke situatie. Het is ook mogelijk om een laadpaal naast de oprit te plaatsen.


Thumbnail Image 1
Installatie zonnepanelen schuin dak

In één dag zijn 16 zonnepanelen geplaatst. Hier is gekozen voor een oost-west gerichte opstelling. In vele gevallen, zo ook hier, is een zuid opstelling niet mogelijk wegens de dakrichting. In deze situaties geeft een oost-west gerichte opstelling het meeste rendement.


Thumbnail Image 1
Rennovatie complete E- en W-installatie

In drie appartementen in de binnenstad van Groningen zijn de complete installaties gerenoveerd. Zowel de keuken-, badkamerinstallatie als alle radiatoren zijn vervangen (E- en W-installatie).  

Meer foto's

Thumbnail Image 1
Installatie vloerverwarming

Tijdens een complete verbouwing is er gekozen om de radiatoren te verwijderen en vloerverwarming aan te brengen. Hierbij zijn de sleuven eerst in de cementdekvloer gevreesd. Vervolgens zijn de leidingen aangebracht en is de vloer aangesmeerd.


Thumbnail Image 1
Vervangen hemelwaterafvoer

Door het vervangen van de hemelwaterafvoer van pvc naar zink is het aanzicht van de woning verfraait.


Contact

Jorna Installatietechniek
Jan Steenstraat 22
9312 PV Nietap
T: (06) 81 53 01 83
E: info@jornainstallatietechniek.nl
KvK: 81699344
BTW: NL003591771B63

Social