Over mij

Jorna Installatietechniek is een eenmans installatiebedrijf, opgericht begin 2021 en gevestigd in Nietap voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij mij terecht voor vele installatie werkzaamheden. Ik werk in de driehoek Groningen-Assen-Drachten. Hieronder valt o.a. Nietap, Leek, Marum, Grootegast, Peize, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Yde, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Haren, Groningen, Assen e.o.

Ervaring
Ik ben 11 jaar werkzaam geweest bij een groot installatie bedrijf. Hier ben ik als monteur begonnen en ben ik doorgegroeid tot projectleider. Binnen dit bedrijf heb ik ervaring opgedaan in diverse projecten van woningbouw tot utiliteit, van groot tot klein.

In de loop van de jaren begon ik het werken met mijn handen te missen. Tevens heb ik met het starten van Jorna Installatietechniek mijn droom waar gemaakt om voor mezelf te beginnen.

Visie
Bij mij staat u als klant centraal, ik neem dan ook graag de tijd om uw wensen door te nemen. Mijn visie is dan ook dat een goede installatie begint bij een advies op maat naar de wensen van de klant. Hierbij ben ik altijd open en eerlijk over wat wel en niet mogelijk is.


Contact

Jorna Installatietechniek
Jan Steenstraat 22
9312 PV Nietap
T: (06) 81 53 01 83
E: info@jornainstallatietechniek.nl
KvK: 81699344
BTW: NL003591771B63

Social