Diensten

Jorna installatietechniek levert diverse diensten voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Zie onderstaand een greep uit de diensten.

Thumbnail Image 1

Duurzame energie

Bij mij staat duurzame energie centraal. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Ik help u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij u passen.

Thumbnail Image 1

Elektra

Elektriciteit is een eerste levensbehoeftes geworden en het is daarom van belang dat het met zorg wordt aangelegd. Ik bied u een totaalpakket aan op het gebied van advies, ontwerp, installatie en service van al uw elektrotechnische installaties.

Thumbnail Image 1

Water

Ik ben ook uw partner op het gebied van de levering en plaatsing van sanitair. Ik kan u ondersteunen bij zowel de renovatie als nieuwbouw van uw sanitaire ruimtes. Ik installeer de complete installatie van u badkamer, toilet en/of keuken.

Thumbnail Image 1

Centrale Verwarming

Comfort in uw woning hangt voor een groot deel samen met de kwaliteit van de verwarmings- en de warmwater installatie. Ik informeer u graag over de verschillende verwarmingssystemen, de energiebesparing, de technische kwaliteiten en -mogelijkheden.


Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden


Contact

Jorna Installatietechniek
Jan Steenstraat 22
9312 PV Nietap
T: (06) 81 53 01 83
E: info@jornainstallatietechniek.nl
KvK: 81699344
BTW: NL003591771B63

Social